HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
LOOPGROEP INDE ALBRANDSWAARD
Wedstrijden regio

Za 21 juli Ruitenburg loop Maasdijk. Afstanden; 5/10km

Zo 22 juli Kerkpolderloop Den Hoorn. Afstand ; 5km

Zo 29 juli Kerkpolderloop Delft. Afstand; 5km

Vr 3 Aug Strandloop Ouddorp. Afstanden; 5/10km

Zo 5 Aug Kerkpolderloop Den Hoorn. Afstand; 5km

Zo 12 Aug Kerkpolderloop Delft. Afstand; 5km

Do 16 aug Wegloop Ouddorp. Afstanden; 5/10km

Za 18 aug Bradelierloop . Afstanden; 5/10km

Zo 19 Aug Kerkpolderloop Den Hoorn. Afstand; 5km

Di 21 aug Ronde van West .Afstanden; 5/10km

Zo 26 Aug Kerkpolderloop Delft. Afstand; 5km

Wo 29 aug Molenweiloop Heerjansdam. Afstanden; 5/10km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Heeft u dat ook wel eens dat de éne training niet net zo gaat als de andere! Ik doe meestal op een zaterdag morgen een soort wedstrijd training . Deze kan gaan over 5km en kan oplopen tot 10km ,verder dan 10km ga ik niet. Ik doe dan altijd wel mijn best om een redelijke tijd voor mezelf neer te zetten. Zo liep ik een paar weken terug nog onder de 20 min op de 5km.en verleden week nog net 41 min op de 10km. Maar vandaag wist ik het niet . Had al moeie benen toen ik de deur uit ging wat meestal na een km of 2 wel over gaat . Maar vandaag dus niet.Verleden week dus die 10km gelopen en was op het eind nog in staat om er zo een paar km aan te plakken. Nu had ik al moeite om 1km tempo te lopen. Of het kwam dat het zo benauwd was weet ik niet ,maar ik weet wel dat mijn ademhaling zwaar was en het zweet al snel van mijn lijf liep. Wat ik meestal doet als het niet gaat is om het me toch zo leuk mogelijk te maken en om zo min mogelijk met de km tijden bezig te houden. Zo ook nu .Bij Pernis aangekomen pakte ik wat viaducten en de roltrap . Zo maakt ik de training voor mij wat leuker en tevens wat zwaarder en maakt de tijden niet meer uit . Wat doet u als het een keer niet gaat? Schrijf .   Schrijf gerust een stukje en stuurt het naar  h.kerkhof17@chello.nl 

Reacties

Het waren weer zware omstandigheden bij de Halve marathon van Hoogvliet. Het was weer erg warm en ondanks het windje was er nauwelijks wat verkoeling en omdat er onweer in de lucht hing was het ook nog eens erg benauwd.Toch waren er genoeg lopers die zich waagde aan de lange afstand van maar liefst 21km maar er waren er ook bij die in mijn ogen wat slimmer waren om de korte afstanden te doen van ,of 5 of 10 km. De winnaar op de halve werd een loper uit Poortugaal namelijk Nixon Fernandes die ondanks de warmte een prachtige tijd van 1.14.44 min liep .David Bouwman uit Hoogvliet werd tweede in 1.18.03 min.  Op de 10km viel een Tempelrunner in de prijzen namelijk, Leo Bresser. Hij liep de 10km in 40.22 min. Alle uitslagen van deze loop vind u HIER .

Reacties (10)

De dag begon wat koud en zeker vergeleken met de dagen hiervoor, maar wat later kwam het zonnetje en was het zelfs heerlijk  om te gaan lopen,wandelen ,skaten en een stukje te gaan fietsen .Er hadden 9 teams ingeschreven voor de estafette ,3 skaters en een stuk of 8 wandelaars .De opbrengst van deze loop ging naar het Roparun team van Time is Running waar Mark deelnemer van is . We waren te gast bij de voetbalvereniging PSV Poortugaal die ons vertreffelijk hebben ontvangen en waar we dan ook zeer blij mee waren .Ik moet eerst Mark even hartelijk danken voor zijn werk om teams te werven want een week eerder waren er nog maar 4 maar door aandringen van Mark werden het er toch nog 9. Ook Edward had een goed idee, hij vroeg of het een leuk idee is om de route ook te mogen skaten .Na even er over te hebben overlegd vonden  we dat eigenlijk een best goed idee en gaan we dat volgend jaar zeker meer promoten.Joop kon niet achter blijven en vond het wel leuk door in plaats te wachten ,een wandeling te gaan houden van 1,5 uur.Ook dit was een goed idee want er stonden maar liefst 8 wandelaars klaar. Om 10.30 uur ging de eerste groep lopers en wandelaars van start wat later de skaters. De laatste groep ging om 11.10 uur van start .Ze moesten een afstand van 42.5km afleggen. De eerste 15 km lekker wind mee richting Heerjansdam maar op de terug weg 15km wind tegen maar voor hun nog een beetje het geluk dat ze dat door een beetje beschutte  grienden moesten afleggen richting Hoogvliet .Bij de Spijkenisse brug aangekomen gingen ze weer terug richting PSV Poortugaal . U ziet als ik het zo schrijf dat het een aardig stukje is door bijna allemaal natuurgebied.

Het belangrijkste van alles is, WAT HEEFT HET OPGEBRACHT . Ik kan niet anders zeggen dat ik daar super dik tevreden over ben.We hadden maar liefst 325 euro opgehaald die ik met veel tevredenheid overhandigde aan het team van TIME IS RUNNING. Ik wil iedereen bedanken voor hun gulle gaven,en hoef ik niet te twijfelen of ik het volgend jaar weer doet . Dus zet maar alvast in uw agenda .Hemelvaartsdag 2019  wandel ,skate en hardloop estafette marathon in Poortugaal .

Uitslag 
Picobello bv                            2.37.30
Tref en Co                              2.49.40
Pendrecht                              2.58.20
The Fast and Furious              2.58.35
Time is Running                     3.23.55
De rennende Musketiers         3.24.20
Willem Bever                         3.25.20
Tempelrunners                       3.54.25
Team Ger                              4.29.30

FOTOS ESTAFETTE

Film van Maarten    FILM 2  VAN Maarten en Leo

Henk


Reacties (10)

De derde editie van de Antesloop zit er weer op . Jammer genoeg waren er niet zoveel deelnemers .Dat is natuurlijk jammer want wanneer heb je nou een loopje wat zo dicht bij huis is Misschien de volgende keerwat  meer lopers . Met een lekker zonnetje gingen toch nog 40 deelnemers van start met in ieder geval 2 Tempelrunners ,namelijk Piet Klaaijsen en Henk Kerkhof Jan Liefhebber kwam nog even kijken. Piet die nog maar pas de marathon had gelopen ging voor de 5km en ik voor de 10km. Ze hadden de ronde wat aangepast en die ging nu om het hele Delta terrein heen .Deze ronde is precies 5km maar met het stuk op het Delta terrein erbij zouden we op 5.5km en 10.5km uitkomen. Piet ging lekker en kwam zelfs op een tweede plaats binnen waardoor hij op het podium terecht kwam .Ook ik zelf kwam op het podium ,namelijk op een eerste plaats .Dus wij Tempelrunners hebben ons goed laten zien.

HIER een filmpje van de start

Reacties (8)
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse