10 MEI MARATHON ESTAFETTELOOP POORTUGAAL
START BIJ VOETBAL VERENIGING PSV POORTUGAAL
Wedstrijden regio

Vr 27 april Groene Oaseloop Maasland. Afstanden;6/10km

Vr 27 april Omloop Menheerse Middelharnis. Afstand; 6.8km

Vr 27 april Breakfastrun Hendrik I,A,B .Afstanden; 5/10km

Vr 27 april Oranjeloop Oudenhoorn. Afstanden; 5/10km

Zo 29 april Kwartaalloop Delft. Afstanden; 5/10km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Donderdag 10 mei op Hemelvaartsdag.  zullen de Tempelrunners in samenwerking met Roparunteam 255 Time is Running alweer voor de 4e keer de estafette marathon in Albrandswaard organiseren. Het parcours zal lopen door de mooie natuur van Rhoon en Poortugaal. Het evenement wil zo geld ophalen voor team Time is Running die in het pinksterweekend mee zullen doen met de Roparun. 

.De start van het eerste team  zal plaats vinden om 10.30 uur waarna de rest er achter aan gaat.

De start zal zijn bij voetbalvereniging PSV POORTUGAAL wat aan de Albrandswaardsweg 84 a ligt .in Poortugaal.

REGELS:
Er moet een afstand van totaal 42km worden afgelegd .
Een team bestaat uit niet meer dan 4 personen ,minder mag dus ook.
1 van de 4 personen moet lopen terwijl de andere 3 mee fietsen.er mag steeds gewisseld worden door een naar u zelf bepaalde afstand.
Veiligheid gaat voor alles dus hou u wel gewoon aan de verkeersregels,blijf gewoon rechts van de weg want daar staan ook de pijlen.
Deelname is voor eigen risico.


Parcours
Het parcours is uitgezet door middel van witte pijlen met de letters TR op de grond,en gaat zoveel mogelijk over mooie fietspaden in een prachtig gebied rond Poortugaal. Voor het geval het mis mag gaan krijgt u een kaart en een hele route beschrijving mee,dus thuis komen gaat zeker lukken.


INSCHRIJVING :
Stuur een mail naar h.kerkhof17@chello.nl
Met de naam van het team en de namen van de team leden en de tijd die u verwacht te lopen met zijn alle dit i.v.m de start want de langzaamste start als eerste daarna zal er na iedere 2 minuten een team vertrekken  Zodat we een beetje gelijktijdig binnen komen.
Kosten zijn 10 euro per team die u op de dag zelf betaald
.De gehele opbrengst gaat naar de Roparun dus wilt u meer geven dan is dat van harte welkom
Reacties

Lenteloop Rhoon – zondag 25 maart
Na de lange langzame duurlopen van de afgelopen maanden, ter voorbereiding op de marathon van Rotterdam op 8 april, is het altijd even lekker om volle bak te mogen gaan. Vorig jaar was de Lenteloop al goed bevallen met een PR tijd van 46:49 en voor dit jaar had ik me als doel gesteld om dat nog wat aan te scherpen naar 46:30. Hierbij had ik de hulp ingeroepen van HH (Haas Henk).
Dat de Haas helaas niet fit was en niet aan de start kon verschijnen zorgde vreemd genoeg voor wat ontspanning, omdat ik bang was het ambitieuze doel niet kunnen waarmaken.
Na de vier laagjes van vorige week, was het bij 10 graden korte broek en singlet weer.
Voor de start veel bekende gezichten: Maarten, John, Cor, Jan, Joop, wat nieuwe vrienden uit de Triatlon wereld en het herzien van een oude vriend na 35 jaar.
Vlak voor de start met Cor 46:00 als doel gesteld. 12:30 het startschot, gingen snel van start en vroeg aan Cor of het niet een beetje te hard ging toen ik een pace van 4:18 na 500 meter op m’n horloge zag. Cor nam wat gas terug, waarbij me gelijk opviel dat hij vrij zwaar ademde en kon me niet voorstellen dat hij dit tempo 10 km ging volhouden, wat helaas ook het geval was en op de Slotsedijk moest lossen. In een tempo van 4:30/4:35 verder gelopen en op de 5 km stond de teller op 22:48 (wat een PR op de 5 geweest zou zijn). Gelukkig kon ik het tempo goed volhouden, ondanks de warmte en de wat te snelle start. Na het keerpunt liep het tempo iets terug, maar kwam niet boven de 5:00 uit met de laatste 500 meter nog een kleine versnelling wist ik dat ik er uit zou gaan halen wat er in zat. Met de klok in zicht op 45:50 perste ik er uit wat er in zat en tikte af op 45:59. Dik tevreden met een verbetering van m’n PR op de 10 km met 50 seconde. Klaar voor de Marathon op 8 april!

Piet Klaaijsen

Andere uitslagen Tempelrunners

Leo Bresser          38.50
Piet Klaaijsen        45.55
John Petersen       48.43
Cor Kros              50.38
Joop van Opstal   59.02
Jan en Syl             1.05

Foto lenteloop Rhoon van Kevin Schenk

En FOTO SJORS

Er zijn meer Tempelrunners die hebben mee gedaan ,wilt u uw uitslag sturen naar  h.kerkhof17@chello.nlReacties (3)

Voor de meeste lopers is het nu lekker afbouwen naar de marathon van Rotterdam die op zondag 8 april wordt gelopen .Afgelopen weekend waren er verschillende trainingslopen in de buurt die vaak een afstand had van 35 km en waar de meeste marathon lopers dan ook graag gebruik van maakte .Nu zit voor hun de langste afstand er op die ze moesten trainen en weten ze een beetje hoe het met hun voorbereiding gestelt is. Ze hebben het niet makkelijk gehad dit jaar en zeker de laatste weken was het goed afzien tijdens de trainingen. Kou ,wind waren wel de grootste hindernissen die ze moesten nemen ,maar als het mee zit is dat nu voorbij   .Natuurlijk zijn ze er nog niet en moet er nog steeds getraind worden of een lekker wedstrijdje zoals de Lenteloop in Rhoon . Ook kunnen ze de kleine blessures die ze hebben opgelopen de laatste weken nu even laten herstellen. Mensen veel succes de laaatste weken en zorg goed voor jezelf zodat je lekker fris aan de start staat en volop kan genieten van Nederlands mooiste marathon. Succes

Reacties

Enkele Tempelrunners hebben als voorbereiding op de Rotterdam marathon mee gedaan aan de halve van Oostvoorne. Hun tijden zijn: 
Piet Klaaijsen           1.55.51
Gerard Dullemond    1.57.40
Jan Liefhebber         2.22.34

Alle uitslagen Oostvoorne HIER


Reacties (1)
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse