HENKIERUNNERS // TEMPELRUNNERS
14 OKTOBER TEMPELRUNNERS CROSSLOOP
Wedstrijden regio

Za 23 sept Ronde van krimpen a/d ijssel. Afstanden; 5/10km

Zo 24 sept Bertus Rotterdam. Afstanden; 5/10km

Zo 24 sept Havenloop Maassluis. Afstand; 6km

Za 30 sept Ronde van Noord Rotterdam. Afstanden; 5/10km

Za 30 sept Rijkszwaanloop s'Gravenzande. Afstanden; 5/10/16km

Zo 1 okt Houtloop Delft. Afstanden; 3.5/7/14km

Zo 1 okt Rottemerenloop Bleiswijk. Afstanden; 10/21.1km

Zo 1 okt Kethelloop Schiedam . Afstanden; 5/10/15km

Zo 1 okt Marathon estafetteloop SPARK Spijkenisse

MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

De Schenkelloop in Capelle a/d IJssel was volgens mij alweer de vierde loop van het Wokxs stratenloop circuit. Nu moesten de wedstrijd lopers een afstand van 15 km overbruggen en als het dan weer lekker warm is en er staat weinig wind, dan wordt het weer een zware opgave. Toch zijn er weer enkele Tempelrunners geweest die een poging waagde.Zoals:

Mark de Munter        59.51
Leo Bresser            1.10.19
Piet Klaaijsen         1.33.42

 

Alle uitslagen


Reacties (1)

Donderdag avond met mijn gezin + Mark de Munter. naar Ouddorp gegaan voor een kwart marathon. Ook was er een 5.2km lange wedstrijd bij dus voor een ieder wat wils. Vincent (vriend van mijn dochter) liep deze afstand en Mark en ik kozen voor de 10.5 km. Beetje rare afstanden maar dat is voor een keer niet erg,als je het maar van te voor weet. Het was de hele dag een beetje raar weer met af en toe regen ,maar in de avond was het in Ouddorp heerlijk . Blauwe lucht maar wel heel veel wind  .Gelukkig maar, want nu het zonnetje scheen was het toch wel warm geworden en kon de wind voor een beetje afkoeling zorgen. Start was om 19.30 uur en met ongeveer 250 lopers redelijk bezet. Mark die een dinsdag nog een 5km had gedaan bij de ronde van west  starte gelijk voorin mee en had een mooi groepje dat elkaar goed hielp met de wind tegen . Ik had de pech dat ik na 1.5km alleen kwam te zitten en moest het 5km lange stuk wat we wind tegen hadden zelf doen .Vincent was onderweg al afgeslagen voor zijn afstand.Vincent die bij Pernis voetbalt gaat af en toe wel eens mee naar een wedstrijdje en loopt dan best makkelijk. Nu weer en werd hij zelfs derde in 27.00 min.Wat natuurlijk heel leuk is. Mark hielt het ook goed vol ,met de 5km nog in de benen van dinsdag zorgde een mooie eindsprint er voor dat hij derde werd in een tijd van 39.03 min. Dus dat zijn al twee prijzen en nu ik nog . Nee ,mij is het niet gelukt .Ik werd vierde bij de mannen 50+.Onderweg had ik het heel zwaar en vroeg mezelf zelfs af waarom ik dit nog leuk vond(nog nooit gehad). Toch was het weer leuk geweest en zal ik er volgend jaar zeker weer bij zijn .

HIER alle uitslagen

Henk

Reacties (2)

Hoop voor jullie dat je nog lekker vakantie heb of nog lekker krijgt. Maar ik denk dat de meeste  het er alweer op hebben zitten . Na een paar weken van niks doen wat ik me niet kan voorstellen wordt het nu weer tijd om de benen weer los te lopen en hier en daar een wedstrijdje te gaan doen. Er zijn weer voldoende wedstrijden in de buurt dus kies er één uit en ik wens je weer veel loop plezier. SUCCES

Reacties

Iedere vakantie kijk ik wel of er niet ergens in de buurt een loopje is.Nou ook weer dit jaar.Ik wist van een paar jaar geleden dat er in Oude Willem wat dicht bij Diever licht altijd een loop is dus even zoeken naar hun site en kijken of hij er nog steeds is.En ja hoor ,dus er maar een keer gaan kijken.Er zijn heel veel afstanden waar je uit kan kiezen ,zo kan je kiezen uit 3/4/6/8/10.3/16 en 20.6km .Dus altijd wel iets . Al deze afstanden gaan door het bos waar je op mooie fietspaden kan rekenen maar ook op wat minder mooie.Of gewoon over bospaden. Het parcours is heel wisselend,maar wel heel leuk .Voor een snelle tijd moet je niet gaan maar proberen kan alijd. Ik koos voor de 10,3km .11Uur was de start en er stonden totaal voor al de afstanden zeker meer dan 200 lopers aan de start. Mooi toch ,als je na gaat dat dit zomaar wordt georganiseert door een camping die door de jaren heen steeds wat groter zijn geworden en nu zelfs 6 weken achter elkaar op zaterdag deze loop doen .De 10.3km is wel het drukst bezocht.dus kan ik rekenen op enige tegenstand. 
Het was wat benauwd deze morgen en ik hoopte dat dat tussen de bomen wel minder zou zijn.Niet dus .Het ging erg zwaar bij me.Iets wat me weinig voor komt is dat ik na 3km nog wordt ingehaald,nu kwamen er verschillende mij voorbij. Beetje balen maar ach wat kan mij het schelen .Lekker door gaan met waar ik mee bezig was en een beetje genieten zover het gaat. Na 41.50 min kwam ik over de finish en was ik blij dat k er was.Ondanks de teleurstellende tijd toch wel genoten van deze loop met een Goede organisatie,mooie omgeving,prachtig  parcours en zeker de moeite waard om als ik weer in de buurt bent om weer mee te doen.


Reacties (1)
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse