HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
LOOPGROEP INDE ALBRANDSWAARD
Wedstrijden regio

Za tot Ma ROPARUN

Za 26 mei Nesseloop Nesselande. Afstanden; 7/10/14km

Zo 27 mei Halve van Hoogvliet. Afstanden; 5/10/21.1km

Zo 27 mei Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Kwart marathon Ouddorp

Donderdag avond met mijn gezin + Mark de Munter. naar Ouddorp gegaan voor een kwart marathon. Ook was er een 5.2km lange wedstrijd bij dus voor een ieder wat wils. Vincent (vriend van mijn dochter) liep deze afstand en Mark en ik kozen voor de 10.5 km. Beetje rare afstanden maar dat is voor een keer niet erg,als je het maar van te voor weet. Het was de hele dag een beetje raar weer met af en toe regen ,maar in de avond was het in Ouddorp heerlijk . Blauwe lucht maar wel heel veel wind  .Gelukkig maar, want nu het zonnetje scheen was het toch wel warm geworden en kon de wind voor een beetje afkoeling zorgen. Start was om 19.30 uur en met ongeveer 250 lopers redelijk bezet. Mark die een dinsdag nog een 5km had gedaan bij de ronde van west  starte gelijk voorin mee en had een mooi groepje dat elkaar goed hielp met de wind tegen . Ik had de pech dat ik na 1.5km alleen kwam te zitten en moest het 5km lange stuk wat we wind tegen hadden zelf doen .Vincent was onderweg al afgeslagen voor zijn afstand.Vincent die bij Pernis voetbalt gaat af en toe wel eens mee naar een wedstrijdje en loopt dan best makkelijk. Nu weer en werd hij zelfs derde in 27.00 min.Wat natuurlijk heel leuk is. Mark hielt het ook goed vol ,met de 5km nog in de benen van dinsdag zorgde een mooie eindsprint er voor dat hij derde werd in een tijd van 39.03 min. Dus dat zijn al twee prijzen en nu ik nog . Nee ,mij is het niet gelukt .Ik werd vierde bij de mannen 50+.Onderweg had ik het heel zwaar en vroeg mezelf zelfs af waarom ik dit nog leuk vond(nog nooit gehad). Toch was het weer leuk geweest en zal ik er volgend jaar zeker weer bij zijn .

HIER alle uitslagen

Henk

Reacties

Joop van Opstal op 18-08-2017 13:37

Toch weer lekker bezig geweest jullie en een mooie prestatie geleverd. Als je het na afloop maar leuk gevonden hebt om mee te doen.

Sabrina op 18-08-2017 21:24

Wat een toppers👏🏼

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse