HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
13 OKTOBER TEMPELRUNNERS CROSSLOOP . MEER INFO VOLGT
Wedstrijden regio

Zo 23 Sept Havenloop Maassluis. Afstand; 6km

Zo 23 sept Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept Ronde van noord Rotterdam. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept West lands Mooiste s'Gravenzande. Afstanden'5/16.1km

Zo 30 Sept Rottemerenloop Bleiswijk. Afstanden 10/21.1km

Zo 30 Sept Spark estafettemarathon


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Lengkeekcross Oostvoorne

Deze zondag maar weer naar de Lengkeekcross gegaan in Oostvoorne. Ik vind deze loop zo mooi dat ik hem niet voorbij kon laten gaan zonder dat ik er aan mee had gedaan.Het waren weer verschillende afstanden ,namelijk  4,6 // 8.6 // en 12.6km, Het weer zat ook mee ,niet te veel wind en er was zeker geen regen. Van de wind heb je toch niet zoveel last want je loopt aardig beschut ,behalve dan een open stuk van 500m met ook een stuk strand daarbij. 12.15 uur was de start en het eerste wat me opviel was dat het niet zo druk was. Dit zal wel weer komen doordat veel hardlopers weer aan de voorbereidingen van hun marathon zijn begonnen en dat geven ze voorrang. Ik begon net als altijd weer rustig aan de wedstrijd ,eerst een stuk strand en daarna het bos in over een goede km kronkelpaden. Heerlijk vind ik dat ,lekker een beetje zig zag door het bos en dan gelijk maar proberen om de bochten zo kort mogelijk aan te snijden. Inhalen is dan wel een probleem maar daarna is er genoeg ruimte dus een beetje geduld kan geen kwaad .Het liep lekker ,steeds haalde ik wat mensen in .Al waren er dit niet veel maar toch geeft dat altijd een goed gevoel. Na twee ronden werd het toch wel weer zwaar en omdan ook nog eens helemaal alleen de laatste ronde te moeten ingaan maakte het niet makkelijker. Toch lukt me het altijd wel ,kan mijn gedachte altijd goed aan de wedstrijd houden ,maar toen éénmaal het finishdoek voor mij in beeld kwam kwam er toch een zucht van verlichting uit me en was ik blij dat het er weer opzat.  Het was weer allemaal perfect geregeld ,dus organisatie hartelijk dank hiervoor.

Volgende week als het goed is naar Alblasserdam voor de Souburghcross waar ik de strijd aan gaat met Mark die afgelopen zaterdag nog een mooie tijd van 17.50 neer zette in Hoornaar UITSLAGEN HOORNAAR

Reacties

Pagina12
Joop van Opstal op 29-01-2018 13:29

Toch maar weer gedaan Henk. Klasse. Ja de voorbereiding voor de Marathon is weer in volle gang. Laat volgende week Mark maar zien dat er er goed tegenaan moet. Succes

Pagina12
Triathlon agenda
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse

  Bertuslopen Delft
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse