HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
13 OKTOBER TEMPELRUNNERS CROSSLOOP . MEER INFO VOLGT
Wedstrijden regio

Zo 23 Sept Havenloop Maassluis. Afstand; 6km

Zo 23 sept Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept Ronde van noord Rotterdam. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept West lands Mooiste s'Gravenzande. Afstanden'5/16.1km

Zo 30 Sept Rottemerenloop Bleiswijk. Afstanden 10/21.1km

Zo 30 Sept Spark estafettemarathon


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Souburgh glijcross Alblasserdam

Zo deze cross zit er weer op en ik kan u zeggen dat hij niet meeviel. Met de vele regen van de afgelopen tijd was het nu dan weer eens een echte blubbercross geworden en om het nog wat minder prettig te maken ging het 15 minuten voor de start ook nog eens hagelen wat over ging in sneeuw en dat sneeuwen duurde zeker tot 30 min na het startschot. DUS WELKOM OP EEN ECHTE CROSS .

Aan de start stonden niet meer dan 25 deelnemers wat voor eens één van de grootste crossloop in onze regio was toch echt een aanfluiting is .Deze cross verdient wel wat meer deelnemers . Nog iets wat me opviel was dat er een hoop oud gediende aan de start stonden .Gelukkig was Mark aanwezig en als ik naar het deelnemers veld keek maakte hij best wel kans om te winnen. De start begon over 100m verhard maar daarna kwam de ellende . Heerlijk al die blubber ,je moest echt je best doen om overeind te blijven. Één maal ging ik bijna maar door mijn soepele lichaam en mijn nog steeds snelle reactie vermogen bleef ik op de been.(haha)  Eerst  een korte ronde van een km ,daarna nog 6 van ongeveer 1.7km wat een totaal maakte van 11.2km voor de senioren wedstrijd lopers (iets te veell van het goede) ik als 50+ loper mocht een ronde minder maar dat heb ik niet gedaan..Ik zag onderweg dat Mark lekker vooraan liep en hij wel kans maakt op de overwinning .Helaas maar toch ook wel zeer mooi werd hij tweede. Ik had mijn eigen race .Heel langzaam liep ik op mijn voorganger in die ik plots met nog twee ronde te gaan had kwijt was. Waar was hij nou gebleven! .Hij ging echt de volgende ronde in ,dacht ik. (Toch uitgestapt bleek later) Je bent zo met de ondergrond bezig dat je geen tijd heb om voor je te kijken en dan mis je wel eens wat he. Ook ik dacht eraan om eerder te stoppen want  tijdens het lopen kreeg ik het flink koud door de sneeuw die maar bleef vallen .Mijn benen wilde gewoon niet meer en ook mijn bovenlijf was stijf van de kou.Ben toch maar door gegaan voor de 11.2km en liep na de finish recht naar mijn spullen om me goed warm aan te kleden en om heel snel naar huis te gaan voor een lekker warme en zeer verdiende warme douche. Organisatie ,weer bedankt voor deze heerlijke Souburgh glijcross.

FOTO'S

Henk

Piet Klaaijsen en Gerard Dullemond hebben de heinenoordtunnelloop gedaan .Deze ging over 25km .Gerard deed er 2.17.56 over en Piet 2.18.08min

Reacties

Joop van Opstal op 05-02-2018 18:58

Diverse weer goed bezig geweest.

Jammer dat deze cross zo weinig deelnemers had. Ze zijn er wel eens geweest met aardig wat meer deelnemers.

 

Triathlon agenda
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse

  Bertuslopen Delft
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse