HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
13 OKTOBER TEMPELRUNNERS CROSSLOOP . MEER INFO VOLGT
Wedstrijden regio

Zo 23 Sept Havenloop Maassluis. Afstand; 6km

Zo 23 sept Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept Ronde van noord Rotterdam. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept West lands Mooiste s'Gravenzande. Afstanden'5/16.1km

Zo 30 Sept Rottemerenloop Bleiswijk. Afstanden 10/21.1km

Zo 30 Sept Spark estafettemarathon


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Marathon estafetteloop

De dag begon wat koud en zeker vergeleken met de dagen hiervoor, maar wat later kwam het zonnetje en was het zelfs heerlijk  om te gaan lopen,wandelen ,skaten en een stukje te gaan fietsen .Er hadden 9 teams ingeschreven voor de estafette ,3 skaters en een stuk of 8 wandelaars .De opbrengst van deze loop ging naar het Roparun team van Time is Running waar Mark deelnemer van is . We waren te gast bij de voetbalvereniging PSV Poortugaal die ons vertreffelijk hebben ontvangen en waar we dan ook zeer blij mee waren .Ik moet eerst Mark even hartelijk danken voor zijn werk om teams te werven want een week eerder waren er nog maar 4 maar door aandringen van Mark werden het er toch nog 9. Ook Edward had een goed idee, hij vroeg of het een leuk idee is om de route ook te mogen skaten .Na even er over te hebben overlegd vonden  we dat eigenlijk een best goed idee en gaan we dat volgend jaar zeker meer promoten.Joop kon niet achter blijven en vond het wel leuk door in plaats te wachten ,een wandeling te gaan houden van 1,5 uur.Ook dit was een goed idee want er stonden maar liefst 8 wandelaars klaar. Om 10.30 uur ging de eerste groep lopers en wandelaars van start wat later de skaters. De laatste groep ging om 11.10 uur van start .Ze moesten een afstand van 42.5km afleggen. De eerste 15 km lekker wind mee richting Heerjansdam maar op de terug weg 15km wind tegen maar voor hun nog een beetje het geluk dat ze dat door een beetje beschutte  grienden moesten afleggen richting Hoogvliet .Bij de Spijkenisse brug aangekomen gingen ze weer terug richting PSV Poortugaal . U ziet als ik het zo schrijf dat het een aardig stukje is door bijna allemaal natuurgebied.

Het belangrijkste van alles is, WAT HEEFT HET OPGEBRACHT . Ik kan niet anders zeggen dat ik daar super dik tevreden over ben.We hadden maar liefst 325 euro opgehaald die ik met veel tevredenheid overhandigde aan het team van TIME IS RUNNING. Ik wil iedereen bedanken voor hun gulle gaven,en hoef ik niet te twijfelen of ik het volgend jaar weer doet . Dus zet maar alvast in uw agenda .Hemelvaartsdag 2019  wandel ,skate en hardloop estafette marathon in Poortugaal .

Uitslag 
Picobello bv                            2.37.30
Tref en Co                              2.49.40
Pendrecht                              2.58.20
The Fast and Furious              2.58.35
Time is Running                     3.23.55
De rennende Musketiers         3.24.20
Willem Bever                         3.25.20
Tempelrunners                       3.54.25
Team Ger                              4.29.30

FOTOS ESTAFETTE

Film van Maarten    FILM 2  VAN Maarten en Leo

Henk


Triathlon agenda
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse

  Bertuslopen Delft
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse