HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
13 OKTOBER TEMPELRUNNERS CROSSLOOP . MEER INFO VOLGT
Wedstrijden regio

Zo 23 Sept Havenloop Maassluis. Afstand; 6km

Zo 23 sept Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept Ronde van noord Rotterdam. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept West lands Mooiste s'Gravenzande. Afstanden'5/16.1km

Zo 30 Sept Rottemerenloop Bleiswijk. Afstanden 10/21.1km

Zo 30 Sept Spark estafettemarathon


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Bertusloop

Zo eindelijk weer eens een verslag over een loopje . Had echt geen zin om wedstrijden te doen en als ik wel zin had vond ik de lopen iets te duur ,bijvoorbeeld Hoogvliet ( 15 euro 10km ) en Rozenburg (12.50 euro 10km) waar verleden jaar de afstand zeker meer dan 1,5km te kort was . Nu dus door het toe doen van Michael die pas weer aan het lopen is dus naar de Bertusloop in Delft. Echt een aanrader ,voor maar 2 euro heb je een precies uitgemete parcours en zelfs betere tegenstanders dan de boven genoemde  zogenaamde grote wedstrijden al moet ik er ook bij zeggen dat dat niet altijd is. 

Ik was met Vincent en Michael dus naar Delft gegaan om 5km te lopen .Later besloot ik toch voor de 10km te gaan omdat ik wat last had van de hamstring en ik niet wist of ik vol kon gaan .Het was perfect weer,een graad of 18 ,niet te veel wind en geen volle zon .De start ging niet goed bij mij ,ik raakte wat ingesloten maar na 100m hebben we alle ruimte om het weer goed te maken. Merkte zeker met de start dat ik wat wedstrijd ritme miste.Het ging zwaar.Later ging het  beter en besloot ik om de eerste 5km toch voor een tijd te gaan en dan de volgende ronde iets rustiger te lopen. De eerste 5km kwam ik door in 19.43 min waar ik redelijk te vreden mee was .Nu even gas terug en wat herstellen om na 1,5km weer wat tempo te maken ,althans proberen dan. Hier hadden we precies wind tegen en probeerde ik het toch om wat te versnellen,dit ging redelijk .Nu de laatste km nog. Deze gaat over een stuk van 700m slecht grind pad. Toch liep ik hier mijn beste km tijd en kwam ik uit op precies 40.00 min op de 10km. Dit  had ik zeker niet verwacht en was dan ook zeer tevreden. Michael had 23.59 min en Vincent 26.20 min op de 5km en ik weet zeker als we weer wat meer wedstrijden gaan doen met zijn alle dat die tijden niks voorstellen voor die twee .Bij mij is het een ander verhaal.

Komende 2 maanden heb je iedere week de Kerkpolderlopen die de éne week in Delft start en de andere in Den Hoorn. Gaat er gerust een keer naar toe.De afstand is dan alleen maar 5km maar is zeker de moeite waard.

Henk 

Reacties

henk op 24-06-2018 20:03

Fijn om te horen.

Triathlon agenda
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse

  Bertuslopen Delft
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse