HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
Wedstrijden regio

Zo 20 okt Typhoonloop Gorinchem .Afstanden; 5/10km

Zo 21 okt Houtloop Delft. Afstanden; 5/10/15km

Za 27 okt Dijkloop Schoonhoven. Afstanden; 6/10/21.1km

Zo 28 okt Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Zo 28 okt Kuitenbijtersrun Naaldwijk .Start 2.00 uur Rondjes 3km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Kerkpolderloop

Het is zomer dus er is iedere zondag de Kerkpolderloop te doen .De éne keer in Delft en de andere keer in Den Hoorn. Dit maal was hij in Delft . Aan het deelnemers veld kon je zien dat er weinig lopen in de buurt waren .Er stonden denk ik wel 200 lopers aan de start en ook niet de minste want er werd ondanks de wind stilte en warmte vrij hard doorgelopen. Er is maar 1 afstand en wel de 5km. Start 10.15 uur. Wij waren met zijn drieen Michael, Ruben en ik zelf natuurlijk . Zoals zo vaak was ik rustig begonnen en probeer zo de race goed op te bouwen met de laatste km als snelste. Ook dit keer lukte dat. Voor de start had ik nog een praatje met Arie Visser die precies weet hoe ik loop en die zei mij dat ik hem bij de 3,5km wel zal tegenkomen en voorbij zal gaan . Het leuke voor mij was dat dit precies zo uit kwam .De hele tijd had ik hem in het oog maar kwam niet dichterbij ,maar na de 3km zag ik het gaatje kleiner worden en precies na 3,5km ging ik er voorbij.Nu nog even het laatste stuk afwerken dat door de warmte toch wel zwaar aanvoelde. Mijn tijd werd 19.42 min(22 plaats). Michael had 22.50 min, 1.10 sneller als de laatste keer en Ruben had 18.15 min die hoop ik nu weer eens doorzet en meer wedstrijden gaat lopen zodat hij nog veel sneller kan worden. Ondanks de warmte waar ik weinig last van had was het weer een prachtige loop. Volgende week is hij weer in Den Hoorn en helaas ben ik er niet bij.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Crosslopen agenda
  Handige links
  Regio uitslagen
   Verenigingen

   Aaa  /Alblasserdam
   Avantri / Schoonhoven
   AV Fortuna /Vlaardingen
   AV Passaat / Papendrecht
   AV Spark/ Spijkenisse
   AV Waterweg /Maassluis
   AV Flakkee /Middelharnis
   AV Spirit/Oud-Beijerland
   Brugrunners / Spijkenisse

   Bertuslopen Delft
   Cav Energie /Barendrecht 
   De Kievitten /Bleiswijk
   Olympus70  / Naaldwijk
   Pallas 93   / Hellevoetsluis
   Parthenon   / Dordrecht
   PAC     /  Rotterdam
   RA     /    Rotterdam
   Voorne atletiek Brielle
   TVS 90  /Spijkenisse