HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
LOOPGROEP IN DE ALBRANDSWAARD
Wedstrijden regio

Do 16 aug Wegloop Ouddorp. Afstanden; 5/10km

Za 18 aug Bradelierloop . Afstanden; 5/10km

Zo 19 Aug Kerkpolderloop Den Hoorn. Afstand; 5km

Di 21 aug Ronde van West .Afstanden; 5/10km

Do 23 aug Seuterloop s'Gravendeel. Afstanden; 5/10km

Za 25 aug Halve Burgh Haamstede. Afstanden; 6.5/12/21.1km

Za 25 aug Loop naar de Pomp. Schijndel. Afstanden; 5/10km

Zo 26 Aug Kerkpolderloop Delft. Afstand; 5km

Ma 27 aug Avond vierdaagse SPARK AFGELAST

Wo 29 aug Molenweiloop Heerjansdam. Afstanden; 5/10km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Kerkpolderloop

Het is zomer dus er is iedere zondag de Kerkpolderloop te doen .De éne keer in Delft en de andere keer in Den Hoorn. Dit maal was hij in Delft . Aan het deelnemers veld kon je zien dat er weinig lopen in de buurt waren .Er stonden denk ik wel 200 lopers aan de start en ook niet de minste want er werd ondanks de wind stilte en warmte vrij hard doorgelopen. Er is maar 1 afstand en wel de 5km. Start 10.15 uur. Wij waren met zijn drieen Michael, Ruben en ik zelf natuurlijk . Zoals zo vaak was ik rustig begonnen en probeer zo de race goed op te bouwen met de laatste km als snelste. Ook dit keer lukte dat. Voor de start had ik nog een praatje met Arie Visser die precies weet hoe ik loop en die zei mij dat ik hem bij de 3,5km wel zal tegenkomen en voorbij zal gaan . Het leuke voor mij was dat dit precies zo uit kwam .De hele tijd had ik hem in het oog maar kwam niet dichterbij ,maar na de 3km zag ik het gaatje kleiner worden en precies na 3,5km ging ik er voorbij.Nu nog even het laatste stuk afwerken dat door de warmte toch wel zwaar aanvoelde. Mijn tijd werd 19.42 min(22 plaats). Michael had 22.50 min, 1.10 sneller als de laatste keer en Ruben had 18.15 min die hoop ik nu weer eens doorzet en meer wedstrijden gaat lopen zodat hij nog veel sneller kan worden. Ondanks de warmte waar ik weinig last van had was het weer een prachtige loop. Volgende week is hij weer in Den Hoorn en helaas ben ik er niet bij.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse