HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
LOOPGROEP INDE ALBRANDSWAARD
Wedstrijden regio

Za 21 juli Ruitenburg loop Maasdijk. Afstanden; 5/10km

Zo 22 juli Kerkpolderloop Den Hoorn. Afstand ; 5km

Zo 29 juli Kerkpolderloop Delft. Afstand; 5km

Vr 3 Aug Strandloop Ouddorp. Afstanden; 5/10km

Zo 5 Aug Kerkpolderloop Den Hoorn. Afstand; 5km

Zo 12 Aug Kerkpolderloop Delft. Afstand; 5km

Do 16 aug Wegloop Ouddorp. Afstanden; 5/10km

Za 18 aug Bradelierloop . Afstanden; 5/10km

Zo 19 Aug Kerkpolderloop Den Hoorn. Afstand; 5km

Di 21 aug Ronde van West .Afstanden; 5/10km

Zo 26 Aug Kerkpolderloop Delft. Afstand; 5km

Wo 29 aug Molenweiloop Heerjansdam. Afstanden; 5/10km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Lekker weertje

Zo dit is toch niet normaal meer. Wat een heerlijk weer hebben we toch de laatste tijd. Bijna elke dag 25 graden of soms zelfs warmer. Maar zijn wij als hardlopers ook zo blij met deze warmte!!! Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nu wel een beetje door heen zit. Kom ook wel omdat ik er overdag ook al in staat en dat maakt het misschien nog net wat moeilijker.Normaal vind ik het niet zo erg en sla ik me er goed door heen. Meestal pas ik de trainingen van me iets aan door ze iets korter te houden. Toch hou ik wel een beetje mijn schema aan die altijd zegt dat ik op dinsdag snelheids training moet doe en zaterdag een snelle 5 of 10km voor mezelf of wedstrijd. Donderdag en zondag doe ik meestal een rustige duurloop. Deze trainingen doe ik nu dus wat rustiger en korter . Ook vind ik het altijd wel prettig om tijdens de warme trainingen een beetje te rommelen in de training .Vaak heb ik het met een rustiger duurloop zwaarder en doe dan om dit een beetje te voorkomen wat korte versnellingen of  wat anders om de training door te komen , gewoom lekker een beetje rommelen.Dit lukt me dan ook aardig .WAT DOET U eigenlijk om tijdens deze warme periode de trainingen door te komen??

Reacties

Pagina234
joop van opstal op 07-07-2018 19:59

Gelijk heb je Mark. Het bos is prachtig om te genieten. Of je nou wandeld of hardloop haal niets uit.

Pagina234
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse