HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
Wedstrijden regio

Zo 20 okt Typhoonloop Gorinchem .Afstanden; 5/10km

Zo 21 okt Houtloop Delft. Afstanden; 5/10/15km

Za 27 okt Dijkloop Schoonhoven. Afstanden; 6/10/21.1km

Zo 28 okt Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Zo 28 okt Kuitenbijtersrun Naaldwijk .Start 2.00 uur Rondjes 3km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

1/8 of kwart marathon Ouddorp

Heel vaak werd deze loop georganiseerd door de Stellerunners uit Stellendam en waren er afstanden van 8 of 16km te lopen .De laatste 3 jaar is daar een verandering in gekomen en is het Stichting marathon Ouddorp die deze loop organiseert .Nu met een 5km en een 10.5km. De eerste twee jaar ging deze buiten Ouddorp langs  maar nu hadden ze het meer in Ouddorp zelf gehouden , met start en finish in het centrum. De ronde van 5km is nu het zelfde als de eerste ronde van de 10km maar dan moeten de 10km lopers nog een ronde lopen die net iets anders is dan de eerste ronde. Best leuk opgezet zo en er stonden op sommige plaatsen zelfs wat publiek te kijken . Moet eerlijk bekennen dat ik van te voren er een beetje negatief over was maar na afloop alleen maar lof over dit parcours. Echt een aanrader om hem volgend jaar ook te komen lopen.

Nu dan hoe het ging .Michael en Vincent waren mee gegaan met mij en die liepen de 5km .Ik liep de 10.5km .Voor het inlopen dacht je dat het goed te doen was buiten ,niet te warm en geen zon .Maar bij het inlopen merkte je toch wel dat het wat benauwd was ,dus ook weer zwaar zou worden.Meer dan 300 deelnemers die vertrokken uit het smalle straatje met na 50 meter gelijk een bocht naar rechts .Hier was het even opletten geblazen maar daarna geen last van de drukte gehad. Het ging weer lekker zwaar zoals verwacht .Ik zat wat te mopperen tegen mezelf dat het helemaal niks was en waar ik eigenlijk mee bezig was.Het ging voor geen meter .Nu heb ik dat wel vaker in het begin maar zo erg als nu had ik het nog niet gehad.Bij de doorkomst op de 5km zag ik de klok op 20.20 staan toch nog niet zo slecht als ik dacht. Voor me had ik nog een paar mooie doelen om naar toe te lopen dus na de doorkomst van de eerste ronde begon ik daar aan. Heb er een stuk of 7 kunnen inhalen en kwam op 40.37 min door op de 10km dus zelfs iets kunnen versnellen .Met nog 550 meter te gaan was daar dan de finish die ik na 42.37 min over heen ging . Niet helemaal tevreden maar wat maakt het uit .Michael liep over de 5km 21.17 min en werd tweede bij de heren en maakt elke keer weer een aardige stap naar zijn oude niveau. Vincent had 26.52 min en was blij dat het er weer opzat,wie eigenlijk niet.

Volgend jaar moeten jullie ook maar eens gaan naar deze loop want het is echt wel de moeite waard.

UITSLAGEN

Henk

Reacties

Joop van Opstal op 20-08-2018 14:27

Weer goed bezig geweest met zijn drieën. En wat maakt de tijd uit. Lekker lopen en ervan genieten en de uitslag is dan wel weer mooi meegenomen. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Crosslopen agenda
  Handige links
  Regio uitslagen
   Verenigingen

   Aaa  /Alblasserdam
   Avantri / Schoonhoven
   AV Fortuna /Vlaardingen
   AV Passaat / Papendrecht
   AV Spark/ Spijkenisse
   AV Waterweg /Maassluis
   AV Flakkee /Middelharnis
   AV Spirit/Oud-Beijerland
   Brugrunners / Spijkenisse

   Bertuslopen Delft
   Cav Energie /Barendrecht 
   De Kievitten /Bleiswijk
   Olympus70  / Naaldwijk
   Pallas 93   / Hellevoetsluis
   Parthenon   / Dordrecht
   PAC     /  Rotterdam
   RA     /    Rotterdam
   Voorne atletiek Brielle
   TVS 90  /Spijkenisse