HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
LOOPGROEP IN DE ALBRANDSWAARD
Wedstrijden regio

Do 16 aug Wegloop Ouddorp. Afstanden; 5/10km

Za 18 aug Bradelierloop . Afstanden; 5/10km

Zo 19 Aug Kerkpolderloop Den Hoorn. Afstand; 5km

Di 21 aug Ronde van West .Afstanden; 5/10km

Do 23 aug Seuterloop s'Gravendeel. Afstanden; 5/10km

Za 25 aug Halve Burgh Haamstede. Afstanden; 6.5/12/21.1km

Za 25 aug Loop naar de Pomp. Schijndel. Afstanden; 5/10km

Zo 26 Aug Kerkpolderloop Delft. Afstand; 5km

Ma 27 aug Avond vierdaagse SPARK AFGELAST

Wo 29 aug Molenweiloop Heerjansdam. Afstanden; 5/10km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Strandloop Ouddorp

Hoe gek moet je zijn om op een warme dag als deze vrijdag was in de avond even een strandloop te gaan doen. Nou heel gek volgens mij. Toch waren er 250 mensen die er niet zo over dachten ,waar onder Mark, Michael, Ruben ,Vincent en ik zelf. We waren met 5 lopers en wat fans naar Ouddorp afgereisd om daar de 4.2 km of de 10km te gaan lopen (Ruben en mijn persoontje dus 10km)Toen we om 19.30 uur werd afggeschoten was het nog aardig druk op strand,wat niet zo gek was .Want met 26 graden en heel weinig wind was het nog goed te doen op het heerlijke strand. Wij gingen dus lekker lopen inplaats van lekker de zee in te gaan . Ruben was voor ons niet bij te houden en liep keurig vooraan mee .Wij vier bleven op korte afstand dicht bij elkaar tot een km of 2. Want toen was de afslag naar het strand en werdt het zwaar. Jongens wat kan een paar km dan ver zijn zeker door het vele losse zand. Ik als 10km loper had veel eerder naar het harde gedeelte moeten afzakken maar bleef bij de massa die de 4.2km liep die meer gebaat waren om dat niet te doen.Je loopt wel een stuk om als je naar het harde zand was gegaan maar dat win je door de snelheid die je daar kan maken al heel snel terug. Mark ,Michael  en Vincent mochten na 2km strand links afslaan naar de finish .Mark had ondanks dat hij nog steeds gebleseerd en heel weinig getraind had toch een mooie tijd van 19.21 . Michael had 20.38 en Vincent 26.06 min. Ruben en ik mochten nog een stukje over het strand verder en konden een km verder naar boven .Toen kregen we 2.5km asfalt .Dan denk je ,zo even het tempo opschroeven .Natuurlijk ga je wat sneller maar door het vele zware strand waren de benen al aardig verzuurt. Na die 2.5km kregen we nog even 3km strand voor ons voeten .Wat was ik blij dat ik rechts af mocht naar de finish waar de laatste 50m nog even steil omhoog ging. Ruben had ondanks dat hij een stuk verkeerd had gelopen toch nog een goede tijd van 43.41 min .Ik kwam een stuk later binnen in 46.22 min .Moe maar voldaan gingen we naar huis en hopen we donderdag 16 augustus weer terug te keren in Ouddorp voor een 5 of 10.5km . UITSLAGEN STRANDLOOP 

Reacties

joop van Opstal op 07-08-2018 16:05

Met zijn alle weer goed bezig geweest. Mooie tijd gelopen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse