HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
Wedstrijden regio

Zo 20 okt Typhoonloop Gorinchem .Afstanden; 5/10km

Zo 21 okt Houtloop Delft. Afstanden; 5/10/15km

Za 27 okt Dijkloop Schoonhoven. Afstanden; 6/10/21.1km

Zo 28 okt Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Zo 28 okt Kuitenbijtersrun Naaldwijk .Start 2.00 uur Rondjes 3km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Strandloop Ouddorp

Hoe gek moet je zijn om op een warme dag als deze vrijdag was in de avond even een strandloop te gaan doen. Nou heel gek volgens mij. Toch waren er 250 mensen die er niet zo over dachten ,waar onder Mark, Michael, Ruben ,Vincent en ik zelf. We waren met 5 lopers en wat fans naar Ouddorp afgereisd om daar de 4.2 km of de 10km te gaan lopen (Ruben en mijn persoontje dus 10km)Toen we om 19.30 uur werd afggeschoten was het nog aardig druk op strand,wat niet zo gek was .Want met 26 graden en heel weinig wind was het nog goed te doen op het heerlijke strand. Wij gingen dus lekker lopen inplaats van lekker de zee in te gaan . Ruben was voor ons niet bij te houden en liep keurig vooraan mee .Wij vier bleven op korte afstand dicht bij elkaar tot een km of 2. Want toen was de afslag naar het strand en werdt het zwaar. Jongens wat kan een paar km dan ver zijn zeker door het vele losse zand. Ik als 10km loper had veel eerder naar het harde gedeelte moeten afzakken maar bleef bij de massa die de 4.2km liep die meer gebaat waren om dat niet te doen.Je loopt wel een stuk om als je naar het harde zand was gegaan maar dat win je door de snelheid die je daar kan maken al heel snel terug. Mark ,Michael  en Vincent mochten na 2km strand links afslaan naar de finish .Mark had ondanks dat hij nog steeds gebleseerd en heel weinig getraind had toch een mooie tijd van 19.21 . Michael had 20.38 en Vincent 26.06 min. Ruben en ik mochten nog een stukje over het strand verder en konden een km verder naar boven .Toen kregen we 2.5km asfalt .Dan denk je ,zo even het tempo opschroeven .Natuurlijk ga je wat sneller maar door het vele zware strand waren de benen al aardig verzuurt. Na die 2.5km kregen we nog even 3km strand voor ons voeten .Wat was ik blij dat ik rechts af mocht naar de finish waar de laatste 50m nog even steil omhoog ging. Ruben had ondanks dat hij een stuk verkeerd had gelopen toch nog een goede tijd van 43.41 min .Ik kwam een stuk later binnen in 46.22 min .Moe maar voldaan gingen we naar huis en hopen we donderdag 16 augustus weer terug te keren in Ouddorp voor een 5 of 10.5km . UITSLAGEN STRANDLOOP 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Crosslopen agenda
  Handige links
  Regio uitslagen
   Verenigingen

   Aaa  /Alblasserdam
   Avantri / Schoonhoven
   AV Fortuna /Vlaardingen
   AV Passaat / Papendrecht
   AV Spark/ Spijkenisse
   AV Waterweg /Maassluis
   AV Flakkee /Middelharnis
   AV Spirit/Oud-Beijerland
   Brugrunners / Spijkenisse

   Bertuslopen Delft
   Cav Energie /Barendrecht 
   De Kievitten /Bleiswijk
   Olympus70  / Naaldwijk
   Pallas 93   / Hellevoetsluis
   Parthenon   / Dordrecht
   PAC     /  Rotterdam
   RA     /    Rotterdam
   Voorne atletiek Brielle
   TVS 90  /Spijkenisse