HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
13 OKTOBER TEMPELRUNNERS CROSSLOOP . MEER INFO VOLGT
Wedstrijden regio

Zo 23 Sept Havenloop Maassluis. Afstand; 6km

Zo 23 sept Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept Ronde van noord Rotterdam. Afstanden; 5/10km

Za 29 Sept West lands Mooiste s'Gravenzande. Afstanden'5/16.1km

Zo 30 Sept Rottemerenloop Bleiswijk. Afstanden 10/21.1km

Zo 30 Sept Spark estafettemarathon


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Weer veel wedstrijden

Er was weer veel te doen in de buurt zoals de politietriathlon in Spijkenisse en de Oude maasloop in Barendrecht. Ook in Pijnacker, Lekkerkerk,Berkel Roderijs en Delft werd er gelopen. Wat me op viel was het grote verschil in deelnemers. Politie triathlon trek veel deelnemers. De halve marathon in Pijnacker ook .Hier waren op de halve 494 op de 10km 318 en op de 5km 167 deelnemers die de finish over gingen. Maar in Berkel maar 30 deelnemers op de 5km in in Barendrecht maar 44 mensen die mee liepen aan de 10km terwijl dit jaren terug toch wel een groot evenement was. Hoe komt dit toch .Mijn eerste gedachte was de inschrijfkosten ,maar dat kon het niet zijn .Want Berkel was één van de duurste .De na inschrijving was voor de halve 20 euro en voor de 10km 17.50 euro.Terwijl Barendrecht dan slechts een tientje was (wat ik ook heel veel vind) Nee dan moet het wat anders zijn ,maar WAT. Moeilijk om achter te komen denk ik je moet als organisatie ook een beetje geluk hebben natuurlijk.Misschien wat om aan te werken ,want ik denk dat de lopers van nu wat meer willen dan alleen het rondje om de plas en een medaille na afloop, waar ik zelf vind dat daar niks mis mee is .Al dat gedoe er om heen is niet mijn ding .

Triathlon agenda
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse

  Bertuslopen Delft
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse